Heavy metal Marx

lördag 3 mars 2012

Timothy Dalton förkännar bättre ;(

Hej på er alla idag vill jag gärna ta upp om ett jätte viktigt område.
För ett par veckor sedan så hade jag tråkigt :( så jag satte mig och kollade på tv och snappade mest igenom kanalerna. Som många vet så är jag ett ultimat Bond fan och min favorit Bond är också en av mina favorit skådisar nämligen Timothy Dalton :) Efter att ha snappat igenom kanalerna satte jag mig och kolla på b-programmet chuck som har gått på 6:an alldeles förlänge och vad får jag se där Timothy Dalton ha en jävla b-roll där han skulle föreställa en gammal MI-6 agent och jag blev nästa tårögd ;( för jag vet att Timothy Dalton förkännar mycket bättre än kassa serien Chuck!!!! Jag ska härmed på nåt sätt försöka få kontakt med Timothy Dalton och prata vett i honom. Tills vidare hej svejs.
                                   

Say that somebody tries to make a move on you
In the blink of an eye, I will be there too
And they'd better know why I'm gonna make them pay.

lördag 4 februari 2012

Tilbaka återigen ;)

Vet att det var ett bra tag sedan jag var inne här. Men mycket har har hänt min mormor dog så jag var nere i en djup depression må hon R.I.P (Rock in peace).

Sen annars så kommer jag och polarna ha våran Asta kask spelning idag vilket kommer bli legendariskt och efter det ska vi ut och supa vilket kommer bli gött ;)
http://www.facebook.com/events/224551444295127/

Under tiden jag har varit borta så har jag dränkt min sorg i att titta på alla Bond...James Bond filmer :)


 

Vi hörs till senare ;) 



måndag 9 januari 2012