Heavy metal Marx

fredag 21 oktober 2011

Uttränad :(

Jepp sätter igång med en gång då. Hela dagen startade med att vi hade en lektion hade inget individuelt val idag och inte heller någon samhäll efter vi hade övertalat vår samhälls lärare att få en hemuppgift istället än att vänta i 4 timmar på att lektionen skulle starta vilket var förjävla gött :) Efter vi hade käkat lite i matsalen så stack jag och två klasskamrater till gymmet dock är dessa två klasskamrater väldigt biffiga och hade ingen anning om vad dom körde för sorts pass och jag säger bara fy fan!!!!! Vad dom körde på jag var redan slut efter första maskinen vilket var bänkpressen :( Just nu har jag ont i hela kroppen och mina armar har också börjat domna bort rejält ja ja dock är det inte sista träningen med dom här grabbarna ska börja bygga upp mig rejält nu :p Ja och nu över till något helt annat. Som ni kanske märkte så hände det mycket mer igår än att Qaddaffi hade blivit dödad.
För det första så har det skett ett mord i Alingsås två mord för den delen vilket var på riksnyheterna och det är väldigt creepy att något sånt händer väldigt nära mig ussschhh!!!!
Och ja för det andra så har E.T.A lagt ner sina vapen dock att det är typ för den tionde gången i år.  Känns väldigt konstigt att dom lägger ner sina vapen samma dag som Qaddaffi blir dödad, uppgifter visar ju att Qaddaffi gav stöd åt E.T.A i en viss tid ja ja allt kanske inte är sammankopplande ändå :/
Och ja för det allra sista och tredje så har arkielogerna hittat en vikinga grav i norra Skottland (glada nyheter för en gångs skull) och det gör mig ännu mer peppad att bli en arkeolog helll yeahhh!!!! Och för det så får ni nöja er med några bilder från vikingagraven och lite andra vikingabilder :)

 Arkeologer arbetar med vikingabåtfyndet. Foto: Dan Addisson/Scanpix  
 
Som ni kan se på bilden ovanför så var mannen begraven i sitt skepp med sin sköld på bröstet och vid sin sida så hade han ett svärd ett spjut och en yxa. Graven var cirka fem meter stor men det märkliga var att han hade en dolk från Norge, ett arband på sig från Irland och att han hittades i Skottland/Storbritannien. Så då undrar man om detta räknas som ett Norsk, Irländsk, Skottskt, Brittiskt eller skandinaviskt fynd för den delen ja ja det får framtiden säga om det vi vet om den här mannen var att han var en mäktig man och kanske en hövding och att han hade ett stort kontaktnät där vikingarna for och drog.

Så dagens låt blir idag självklart en låt om Vikingar!!!! Det blir Amon Amarth med Varyags of Miklagaard som handlar om dom svenska vikingarna som åkte ända ner till Konstantinopeln och blev livvakter åt kejsar Konstantin han själv :D Så!!!!! nog med historia lektion och njut av låten :p

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar